Cronicile fetei lup. Vol. 1: Ceața

52,95 lei

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere
După ce o vrajă a transformat-o într-o ființă nemuritoare, asemeni mătușii ei (vestita contesă Aneke), adolescenta Nori descoperă că mai are de înfruntat și un alt blestem: acela al vârcolacului. Încă suferind de pe urma morții mamei ei adoptive, Nori își schimbă numele și începe să colinde prin lume, încercând să găsească liniște, dar și răspunsuri.
 
Nu este singură, totuși: o ceață stranie îi urmărește fiecare pas și, după o vreme, ia forma unui băiat misterios pe nume Ilya, de care Nori devine din ce în ce mai atrasă, mai ales că acesta o ajută să descopere cum să fie o fată-lup. Aflată în vila seducătorului Luka, cel care plănuiește să o ceară de soție, Nori nu și-l poate scoate pe Ilya din minte.
 
Când însă descoperă de existența unui plan diabolic care îl pune într-o lumină diferită pe bărbatul îndrăgostit de ea, Nori se întoarce în Transilvania, pentru a-i cere sfatul contesei Aneke. Dar aici o așteaptă un secret care îi va da întreaga viață peste cap și o va face să reconsidere tot ce știuse până în acel moment despre oameni, familie, moarte, iubire, bine și rău.

 


Ce iese din amestecul de rău cu bun se cheamă om, și poate că tocmai această combinație îl face atractiv, fascinant. Demn de a-l observa, a te îndrăgosti de el, a-l plânge după ce dispare.

Oamenii pe care îi credem buni, fără pată de rău în ei, de regulă sunt cei mai defecți, pentru că suferă de ipocrizie și umblă prin lume cu măști.

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-281-1

Data apariției:

noiembrie 2019

Număr de pagini:

204

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Cărțile Arven

Despre autor

Cristina Nemerovschi

biografie literară

Cristina Nemerovschi s-a născut la București, pe 10 mai 1980. A absolvit Facultatea de Filosofie a Universității București și un master în cadrul aceleiași facultăți, cu o disertație de filosofie a matematicii. A debutat literar în 2010, cu romanul “Sânge satanic”, care a fost comparat de critica literară cu opere-cult ale unor autori precum J. D. Salinger, Henry Miller, Irvine Welsh, Chuck Palahniuk, Bret Easton Ellis sau Anthony Burgess. A fost distins cu premiul Tiuk! pentru debut, cu titlul Cartea anului 2010, Cartea anului 2011 pentru a doua ediție, ales printre finaliștii Premiers Romans En Lecture.

Au urmat nu mai puțin de 13 romane, o parte fiind grupate sub forma unor trilogii, toate având succes atât de public, cât și o receptare critică entuziastă. „Cred în toate lucrurile despre care scriu: iubire, vindecare, iertare, trezire, luptă, găsirea propriului drum, autenticitate, libertate”, spune autoarea într-unul din interviurile acordate.

A scris și o carte de non-ficțiune, un volum de dialoguri cu cititorii, “Ce facem cu România?”. De asemenea, proza autoarei a fost inclusă în peste 10 antologii, românești și internaționale. Romanul Păpușile i-a adus nominalizarea la Gala Tinerilor Scriitorilor – Cel mai bun prozator al anului 2014.

Romanele semnate de Cristina Nemerovschi – “Sânge satanic”, “Pervertirea”, “Ani cu alcool și sex”, “Rezervația unicornilor”, “nymphette_dark99”, “Ultima vrăjitoare din Transilvania”, “Vicky, nu Victoria”, “Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes”, “Păpușile”, “Rockstar”, “Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată”, “Dresoarea”, “Răzvrătiții” – au dat naștere unui nou curent în literatura tânără și au inspirat numeroase manifestări artistice: poezie, piese de teatru, arte vizuale, muzică.

A tradus mai multe romane pentru colecția de literatură străină a Editurii Herg Benet.