Acluofobia (zece povestiri macabre) – ediția a 3-a

24,95 lei 17,47 lei

Discount

Acluofobia (zece povestiri macabre) – ediția a 3-a

24,95 lei 17,47 lei

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 85 de lei

Volumul Acluofobia. Zece povestiri macabre, ajuns în 2016 la a treia ediție, adună între coperte primele proze scurte ale lui Flavius Ardelean, un ansamblu de texte de un fantastic întunecat cu puternice accente horror ancorate într-un realism familiar. Colecția conține povestirile Trenul umbrelor, Scrum, Atunci când nu eram, Kilimajaro, Max Li, Negru ca o șoaptă fără rost, Jos, în lumea lor, Toma. Administrator, Omul cu cap de cal, Vis cu furnici, și a fost distins cu premiul Vladimir Colin 2014 pentru volum de povestiri fantastice și premiul Tiuk! pentru volum de proză scurtă fantastică.

“În România, de-a lungul timpului, am avut puţini, foarte puţini autori talentaţi care să scrie proză (cu accente) horror. Nici la momentul actual lucrurile nu stau mai bine. Există însă câţiva scriitori tineri aflaţi în plină dezvoltare artistică, iar anii următori s-ar putea să plaseze România, în sfârşit, pe harta mondială a creatorilor de fantezii macabre. Un lucru e clar, însă: cu volumul acesta, Flavius Ardelean dă tonul, stabileşte traiectoria, aşază ştacheta. E un lucru fenomenal, acesta! Întrucât, inevitabil, toţi cei care i se vor alătura vor trebui să pornească de la un nivel deja foarte înalt. Cu puţin noroc, graţie lui Flavius Ardelean şi Acluofobiei, vom ajunge repede la sincronizarea cu restul lumii. Povestirile de faţă au oricum toate şansele de partea lor în confruntarea cu 90% din producţia de gen a Occidentului. ” (Mircea Pricăjan)

Informații adiționale

ISBN:

978-606-763-063-3

Data apariției:

noiembrie 2016

Număr de pagini:

208

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Cărțile Arven

Citește aici primele pagini ale cărții.

Flavius Ardelean

biografie literară

Flavius Ardelean (n. 1985, Brașov) este scriitor, traducător și manager cultural (MA, Ludwigsburg) specializat în industria de carte (MA, Oxford). A lucrat în domeniul editorial în România și Marea Britanie. Este autorul a cinci romane și două volume de povestiri și a tradus romane din engleză și germană. În prezent locuiește în Toscana și lucrează în domeniul editorial.

Descarcă prin Elefant.ro

În perioada 28 iunie -11 iulie 2017, depozitul editurii este închis și nu se vor putea efectua livrari. Coletele vor pleca începând cu data de 12 iulie. Vă mulțumim pentru înțelegere.

În perioada 28 iunie -11 iulie 2017, depozitul editurii este închis și nu se vor putea efectua livrari. Coletele vor pleca începând cu data de 12 iulie. Vă mulțumim pentru înțelegere. Închide anunț