92 de poveşti cu cărţi (ediţie paperback)

30,00 lei

92 de poveşti cu cărţi (ediţie paperback)

30,00 lei

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 85 de lei

De la autorul romanului “Scrisori către Rita”.

92 de povestiri despre aparent mărunte evenimente din viața oricăruia dintre noi, dar care te conduc spre tot atâtea întrebări. O carte cu o prestanță grafică specială, un must have.

“Un om și o carte merg ținându-se de mână, strada, clădirile, ceilalți, un om și o carte se strecoară, ca o pereche de cuțite în carnea unui prunc care trebuie să plătească pentru cei care nu mai au, “spre est spre est”, arată omul cu un deget bont, apoi se șterge de sudoare și de praf, cartea i se urcă pe umeri și privește în aceeași direcție, dar vântul îi tot împrăștie paginile peste ochi, nu văd, nu văd, strigă din tot cuprinsul, coperțile o strâng, o strâng…”

“Când deschizi o carte, când o citești, când o termini înaintea poveștii…”

Informații adiționale

ISBN:

978-606-8530-16-1

Data apariţiei:

aprilie 2014

Număr de pagini:

128

Tip copertă:

broșată

Format:

18,5×21 cm

Colecţie:

Radical din 6

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “92 de poveşti cu cărţi (ediţie paperback)”

În perioada 28 iunie -11 iulie 2017, depozitul editurii este închis și nu se vor putea efectua livrari. Coletele vor pleca începând cu data de 12 iulie. Vă mulțumim pentru înțelegere.

În perioada 28 iunie -11 iulie 2017, depozitul editurii este închis și nu se vor putea efectua livrari. Coletele vor pleca începând cu data de 12 iulie. Vă mulțumim pentru înțelegere. Închide anunț